Translate BG EN
Обадете ни се: +359 896 776 778
 

За хотел Марица

Символика и модернизъм

Хотел Марица е може би най-емблематичния хотел за град Пловдив. Уникалното му разположение, на самия бряг на река Марица и непосредствената близост до Международния панаир и центъра, го прави привлекателен както за бизнес туризъм така и за отправна точка за посещение на най-забележителните места в града. Хотел Марица се реновира постоянно за да добие сегашния си облик на една от най-модернистичните сгради в Пловдив. Предстои откриването на новото крило на хотел Марица и по този начин градът ще има нов полифункционален център "Марица". Той ще се състои от 17 етажна напълно нова сграда, в която ще има: два конферентни центъра, подземен паркинг, търговски център, спортен център, СПА, фитнес, офиси и хотелска част.

Новият полифункционален център ще съчетава в себе си уникална архитектура, интерсен вътрешен дизайн и луксозни условия за релакс и бизнес.

От проектантите на сградата

Описание на хотел Марица

Във фоайето на хотела ще Ви посрещне любезният персонал на рецепцията и уютния лоби-бар. В лобито на хотела се намира търговска част с магазини и фризьорски салон. Хотелът предлага два великолепни ресторанта, единият от които е панорамен и се намира на последния етаж на хотела. От него се разкрива прекрасна гледка към града на "Седемте тепета".

Настаняването се извършва в двойни стаи и апартаменти. Всички те са луксозно обзаведени и предлагат на своите гости всички удобства за един пълноценен престой.

Цени

Изпрати Запитване

Изпратете запитване със желания тип и брой стаи, брой възрастни и деца до 12г., дата на пристигане и брой нощувки. Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Super Промо оферти